solution so·lu·tion (s-lshn) - the act or a means of removing or effectively dealing with a problem or difficulty

kinderliedjes Apple iOs: veel gestelde vragen

De melodietjes doen het niet?

Wat vervelend om te horen dat de melodietjes het niet doen. De app wordt zorgvuldig getest door ons en door Apple voordat de applicatie aangeboden mag worden in de app store. Staat uw geluid aan? Doen andere apps het wel? Indien u bent overgegaan tot een aankoop van de melodietjes dan kunnen er twee oorzaken zijn.
 
1 Er is iets misgegaan met de betaling.
2 Er is iets misgegaan vanuit Apple met de terugmelding van uw betaling naar de app.
 
In beide gevallen kunt u dit oplossen door nogmaals de aankoop te initiëren. In geval 1 wordt u gevraagd de aankoop te bevestigen, vervolgens komt er een terugmelding naar de applicatie, waardoor de melodietjes beschikbaar komen.
 
In geval 2 zal er een melding komen dat u de aankoop al gedaan heeft. Daarna zal evengoed vanuit Apple opnieuw een terugmelding naar de applicatie komen waardoor de melodietjes alsnog beschikbaar komen. In beide gevallen betaalt u maximaal één keer. U kunt dit herhalen als het niet in één keer lukt.

De volledige informatie over aankopen in programma’s kunt u vinden op de apple support site:
http://support.apple.com/kb/HT4009?viewlocale=nl_NL&locale=nl_NL
 
Hierin staat o.a. het volgende:
Niet-uitputtende aankopen binnen een programma kunnen opnieuw gratis worden gedownload. Enkele voorbeelden: bonusniveaus in games, een stadskaart/gids, dagelijks nieuwsabonnement of andere herhaalde services.
Als u een aankoop in een programma opnieuw wilt downloaden, moet u die downloaden in het geïnstalleerde programma met dezelfde iTunes Store-accountnaam die u hebt gebruikt voor de oorspronkelijke aankoop in het programma.


Ik heb een nieuwe iphone of ik heb ook een ipad, waarom moet ik dubbel betalen?

Informatie over aankopen in programma’s kunt u vinden op de apple support site:
http://support.apple.com/kb/HT4009?viewlocale=nl_NL&locale=nl_NL

Hierin staat o.a. het volgende:

  • Niet-uitputtende aankopen binnen een programma kunnen opnieuw gratis worden gedownload. Enkele voorbeelden: bonusniveaus in games, een stadskaart/gids, dagelijks nieuwsabonnement of andere herhaalde services.
  • Als u een aankoop in een programma opnieuw wilt downloaden, moet u die downloaden in het geïnstalleerde programma met dezelfde iTunes Store-accountnaam die u hebt gebruikt voor de oorspronkelijke aankoop in het programma.

 

De melodieën zijn een “Niet-uitputtende aankoop”. Het beleid en werking van in app aankopen hebben wij als software leverancier niet in de hand, maar gelukkig voor u, kunt u in uw geval de melodieën nogmaals gratis “aankopen”, mits u gebruik maakt van hetzelfde itunes store account.